Duurzame glazen producten, gemaakt van gerecyclede flessen

Pottle is een sociaal-duurzame onderneming die gebruikte glazen flessen upcycled naar toffee producten. Elke glazen fles die we redden van de glasbak is er één. Daarbij richten we ons in de startfase alleen op de glasbak, maar zien we ook kansen in andere afvalstromen.

Onze producten zijn niet allemaal gelijk en daar streven we ook niet naar. Zo laten we zien dat elk glaswerk een eigen verhaal heeft. Dat maakt ze uniek. Glazen flessen zijn zoveel meer dan afval en dat maken we duidelijk aan de consument en afnemer. De lege fles is niet het einde van het product, het is een nieuw begin. Dat verhaal kan jij op tafel zetten!

Flessen.jpg
IMG_7888-Edit kopiƫren.jpg

Bekijk hier de flessen waarom het draait

Door onze helden

Bij Pottle werken kansrijke mensen die het in hun leven lastig hebben (gehad). Pottle is naast een sociale werkplaats ook een ontmoetingsplek, waar je samen - maar ook individueel - weer gestimuleerd wordt om jezelf te zijn.

Met een boodschap

Bij Pottle geloven we in vooruitgang. We kwantificeren impact. We laten de feiten spreken en doen niet aan greenwashing. We leveren bewijs voor de CO2-reductie en waterbesparing die we realiseren.

Partners en klanten realiseren onze vooruitgang, doordat zij onze producten in hun bezit hebben en erover vertellen. Het verhaal van Pottle moet daarom glashelder zijn voor iedereen. Samen werken we aan vooruitgang.

Ook een steentje bijdragen aan een betere wereld?

Bekijk dan onze collectie en ga verder dan alleen de kachel een graadje lager zetten

Bekijk al onze producten