Wij willen failliet

Ja, dat lees je goed. Wij willen failliet.

En hoewel dat misschien klinkt alsof Albert Verlinde pleit voor een verbod op het verspreiden van roddels, hebben we hier een goeie reden voor.

Perspectief veranderen

Met Pottle willen we perspectief veranderen. Dat betekent aan de ene kant keuzevrijheid op de arbeidsmarkt. Waarbij ook andere bedrijven onze vernieuwde manier van werken herkennen én implementeren.

Zo kunnen helden zoals die van ons niet alleen aan de slag bij de dagbesteding, maar echt meedoen. Of dat nou als automonteur, in de horeca of totaal ergens anders is.

Glas is meer dan afval

Ook willen we dat glas door de gemiddelde Nederlander niet meer direct geassocieerd wordt met afval. En als dat betekent dat er straks bijvoorbeeld statiegeld op wijnflessen komt, omdat iedereen ziet hoe waardevol ze zijn?

Ja, dan is ons businessmodel verleden tijd en gaan we failliet. Reden om een fles wijn open te trekken, als je het ons vraagt.  

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Duurzaamheid is superbelangrijk, toch klinkt het vaak moeilijk of ver van je bed. Maar het is niet zo ingewikkeld. Wij laten zien dat het makkelijk kan.

Voor iedereen die een steentje bij wil dragen aan een betere wereld en iets verder gaat dan alleen de kachel een graadje lager zetten. Want wij gaan het als generatie doen, daar geloven we heilig in. Dus, minder afval en meer glazen halfvol.

Ook een steentje bijdragen aan een betere wereld?

Bekijk dan onze collectie en ga verder dan alleen de kachel een graadje lager zetten

Bekijk al onze producten