Veelgestelde vragen over Pottle

 • Kan ik mijn wijnflessen bij Pottle inleveren

  Op dit moment werken wij samen met grote partijen waar wij restpartijen ophalen om op deze manier het productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten en de kwaliteit te waarborgen.

  Hiermee redden we ook in één keer heel veel flessen van de glasbak. Mocht je een grote partij flessen in de glasbak willen gooien? Neem contact met ons op!

 • Kunnen de producten van Pottle in de vaatwasser?

  Ja, alle producten kunnen in de vaatwasmachine. Onze producten houden van temperaturen tot 60 graden. Bij de kaars is het wel belangrijk dat deze van te voren grondig gereinigd wordt.

 • Kan ik de producten personaliseren?

  Ja, alle producten van Pottle zijn te personaliseren. Dit kan zowel op de deksel als op het glas. Wil je de producten laten bedrukken met een bedrijfslogo? Neem contact met ons op.

 • Zien alle producten er precies hetzelfde uit?

  Alle producten worden in de Pottle fabriek met de hand gemaakt, hierdoor is ieder glas uniek. Daarnaast is ook iedere fles uniek. Hierdoor kunnen er kleine verschillen zitten in ieder product, dit doet niks af aan de kwaliteit.

 • Kunnen we samenwerken?

  Pottle is altijd op zoek naar lokale en duurzame samenwerkingen. Op dit moment werken we samen met diverse lokale ondernemers. Samen zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

  Wil je graag met ons samenwerken, neem dan contact met ons op.

Ook een steentje bijdragen aan een betere wereld?

Bekijk dan onze collectie en ga verder dan alleen de kachel een graadje lager zetten

Bekijk al onze producten